OAZO

OM OAZO

Oazo är en varuhuskedja som sätter badrummet i första rummet. Företaget etablerades 2017 men drivs av Frej Jonsson-gruppen med över 50 års erfarenhet i branschen. Oazo erbjuder badrumsmöbler och inredning från marknaden främsta varumärken samt inspiration, installation och VVS-service i 2000-3000 kvm stora varuhus.

 

I stora showrooms får välkända varumärken så som INR, Macro, Svedbergs, Vedum, IFÖ, Dansani och Tapwell möjlighet att inspirera med sitt fulla utbud. Därtill har Oazo samlat ett noga utvalt sortiment av branschens bästa produkter inom kategorierna dusch, badkar, blandare, handdukstorkar, och WC samt det bästa av det mesta av produkter och inredningsdetaljer som hör badrummet till.

 

Oazo har välutbildad personal som kan hjälpa till med allt från inspiration och inredningsidéer till att rita badrum och ordna med installation av köpta produkter. Med en bemannad VVS-avdelning i varje varuhus får kunder möjlighet till professionell hjälp och personlig service direkt från riktiga rörmokare.

 

För närvarande har Oazo ett varuhus i Göteborg och Västerås.

OAZO.SE

MATS HOLMSTRAND
MATS HOLMSTRAND
MARKNADSCHEF

mats.holmstrand@frejjonsson.se